Start bouw Child Day Centre is nu officieel

We zijn blij u te kunnen melden dat de bouw van het Child Day Care
Centre van start is gegaan. Nadat Bits for Kids met een bedrag van 2800,- euro heeft kunnen helpen, is de bouw begonnen.

Het nieuwe Child Day Centre komt op het juiste moment. Het dorp heeft nu slechts één opvangcentrum dat meer dan 95 kinderen per dag buiten zijn capaciteit opvangt. Steeds meer ouders hebben de behoefte aan opvang voor hun kind zodat de moeders op het land kunnen werken.

Het tweede opvangcentrum wordt gebouwd in het midden van het dorp, zodat kinderen er ook gemakkelijk naartoe kunnen lopen. Dit dagcentrum bestaat uit een receptie, een speel / leerruimte, een rustruimte, een eethoek en een leeszaal (bibliotheek).
Community members zijn erg actief om ervoor te zorgen dat lokale materialen zoals zand, stenen en water naar de bouwplaats worden gebracht. Op de foto’s ziet u de eerste resultaten van de bouw.