Bits for Kids werkt samen met Izingane

Content here.
Content here.

Bits for Kids heeft gekozen om een project van Izingane (www.izingane.nl) te ondersteunen. We zijn met de stichting in contact gekomen en zijn onder de indruk van hun betrokkenheid en werkwijze. Izingane heeft in 2016 in Sigagule (Zuid Afrika) een crèche opgezet. Deze is nu met behulp van Bits for Kids naar een hoger peil gebracht.

Er is een extra klaslokaal gerealiseerd, zodat er meer kinderen kunnen worden opgevangen. De crèche is geschilderd en de vloer is opgeknapt. Er is een ECO-toilet geplaatst en dankzij Izingane krijgen de kinderen dagelijks vers fruit.

Om de kinderen te beschermen is er nu nog een hek om deze crèche nodig. Hierbij heeft Bits for Kids financieel kunnen helpen, zodat dit hek er zo snel mogelijk kan komen.

Lonie Vles, onze contactpersoon van Izingane, is erg gedreven en betrokken. We zijn dan ook blij dat we haar kunnen helpen bij dit project.