Uitbreiding van de Nourish Crèche: nu plek voor 50 kinderen

Vandaag ontvingen wij een verslag betreffende de uitbreiding van de crèche en kleuterschool (Nourish Creche – Sigagule ) die door een donatie van Bits for Kids mogelijk is gemaakt. Zoals vermeld in één van onze vorige berichten, had de Nourish creche 2 nieuwe lokaaltjes nodig i.v.m. de corona-regels. Bits for Kids heeft toen financiële hulp geboden.

Het is dan heel erg fijn om een verslag te ontvangen waarin duidelijk wordt dat de lokaaltjes inmiddels gebouwd zijn en dat de opening in februari al heeft plaatsgevonden. Er is nu plek voor 50 kinderen, van baby’s tot kinderen in de peuterklas.

Het grootste gedeelte van onze financiële steun is gebruikt. Er is nog een bedrag over en deze zal in overleg met Nourish worden besteed aan de afwerking, maar omdat er nu meer kinderen zijn, zal deze mogelijk ook worden gebruikt voor de dagelijkse portie vitamines in de vorm van vers fruit op het schooltje.

De Nourish Creche – Sigagule: een plek voor kinderen om te groeien en veilig, gelukkig, en gezond te zijn!