Samenwerking tussen Stichting Bits for Kids en Stichting Raja

Stichting Bits for Kids en Stichting Raja bundelen hun krachten in een nieuwe samenwerking. Het doel van deze samenwerking is het creëren van kansen voor straatkinderen in de steden Bangalore en Calcutta, India. We willen deze kinderen een betere toekomst bieden.

In Bangalore en Calcutta leven veel kinderen op straat, zonder de kans om naar school te gaan of een degelijke opleiding te volgen. Als gevolg daarvan hebben ze beperkte toegang tot kansen en middelen die hen kunnen helpen ontsnappen aan de vicieuze cirkel van armoede en verwaarlozing.

Het doel van dit project is om een veilige en stimulerende omgeving te creëren waarin deze kinderen kunnen groeien, leren en zich ontwikkelen. Door middel van vakkundige training en begeleiding zal Stichting Raja hen opleiden tot gekwalificeerde professionals in verschillende vakgebieden. Zo krijgen ze de mogelijkheid om een beter inkomen te verdienen en uit de armoede te ontsnappen. Wij van Bits for Kids zijn blij en trots dat we financieel hebben kunnen helpen om dit project te realiseren.

Nieuwsbericht Stichting Raja:

  • Dankzij een grote donatie van Bits for Kids kunnen 40 ex-straatkinderen een beroepsopleiding gaan volgen: tot bakker, timmerman of boekbinder. Ook krijgen ze allemaal een training computervaardigheden. Dank vrijwilligers van Bits for Kids en medewerkers van Intronics BV.