Nieuwe winterschoenen voor ruim honderd kinderen in Barneveld

Omschrijving project

Bits for Kids is met name bekend vanwege de steun aan kinderen in ontwikkelingslanden. Met de toenemende armoede in Nederland hebben wij besloten nu een actie te starten dichter bij huis. Onder de indruk van het werk van Hulp aan Elkaar in Barneveld, die hulp bieden aan inwoners in Barneveld die door omstandigheden zelf onvoldoende kunnen voorzien in hun eerste levensonderhoud, is besloten een actie te starten om de kinderen in deze gezinnen te voorzien van hippe warme winterschoenen.

De komende weken worden er cadeaubonnen uitgedeeld door Hulp aan Elkaar. Deze cadeaubonnen zijn verschaft door Bits for Kids in samenwerking met Releaz Footwear in Barneveld, die een deel van de sponsoring op zich heeft genomen. In de komende maanden mogen ruim honderd kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar tegen inlevering van deze bon een paar schoenen uitzoeken bij Releaz Footwear in Barneveld.

Bits for Kids bedankt Releaz Footwear voor de bijdrage aan deze actie en wenst de kinderen heel veel plezier bij het uitzoeken van een paar hippe warme winterschoenen!

Foto: links Coen Ederveen (bestuur Bits for Kids) rechts Henk v/d Top (Hulp aan elkaar)

Details project

  • Datum 17/01/23
  • Tags Ondersteuning
Back to Top