De eerste fase van Rivoningo Pre-school is gerealiseerd! 

Eerste fase
Dankzij alle donaties hebben wij een start kunnen maken met de bouw van de Rivoningo Preschool. Er zijn twee klaslokalen gebouwd, betegeld en geverfd. Verder zijn er wasbakken met buiten kranen en vier toiletten in twee gebouwtjes aangelegd (twee voor de meisjes en twee voor de jongetjes). Ook is er een keuken met alle benodigde materiaal gereed gemaakt.

Eerste lokaal van de kleuterschool in Finetown

Tweede fase
Vanaf augustus zullen we van start gaan met de tweede en laatste fase. We hopen nog twee lokalen te bouwen om zo nog 60 kinderen te verwelkomen. De leslokalen moeten nog worden ingericht met tafels, stoelen, borden en overige lesmaterialen. In de laatste fase zal ook alle elektriciteit en riolering worden afgemaakt. Graag willen wij de kinderen een speelplein en speelruimte aanbieden met Jungle Gym (compleet met glijbanen en schommels) waar ze lekker actief kunnen spelen. Om alles veilig af te sluiten, zien wij graag een omheining om de preschool heen gebouwd.

Toilet gebouw na en voor de renovatie

Bits for Kids wilt graag alle donateurs hartelijk danken voor hun bijdragen. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Nu op naar de laatste 4000 euro! Dan kunnen er nog 60 kinderen bij!