Bits for Kids steunt Destiny Team in Zuid-Afrika

Deze zomer gaat Deborah van Deelen voor een jaar naar Zuid Afrika om daar hulp te bieden aan straatkinderen. Omdat wij van Bits for Kids dit een warm hart toedragen hebben wij besloten haar te helpen met een bedrag van 250,- euro.

“In Zuid-Afrika zijn er ongeveer 2 miljoen straatkinderen. In december ga ik naar Zuid-Afrika, daar ga ik het Destiny Team versterken. Hier ga ik dingen leren over hoe je deze kinderen benadert en met ze omgaat. Het Destiny Team komt vanuit de gemeente One Life Church, die lid is van NCMI, hier is de kerk waar ik in zit ook bij betrokken. Verder gaan we naar weeshuizen en arme gebieden. De nood in Zuid-Afrika is hoog, en hier wil ik een jaar lang mijn steentje aan bijdragen. Ik wil Bits for Kids heel hartelijk bedanken voor deze cheque, ik ben er erg blij mee en zal zorgen dat het goed terecht komt”, aldus Deborah.

We wensen Deborah veel succes en hopen dat ze een fijne tijd heeft in Zuid-Afrika.