Bits for Kids heeft weer een positieve bijdragen kunnen leveren aan de levens van kinderen, ditmaal in Sri Lanka

De Coronapandemie heeft de mensen in Sri Lanka hard getroffen. Door de vele lange lock downs en het weg blijven van toeristen, zijn veel gezinnen hun inkomsten kwijtgeraakt. Door het stijgende voedseltekort zijn de prijzen van levensmiddelen soms zelfs verdubbeld. Hele gezinnen komen op straat te staan en hebben niet eens genoeg geld om hun kinderen eten te geven.

Dankzij een tip van onze collega Antonio (Intronics) hebben wij in samenwerking met Jan Kerkhof van Ayubowan Yaluwa meer dan 110 gezinnen een maand lang kunnen voorzien van voedselpakketten.

De kinderen, die anderhalf jaar niet naar school konden gaan, hebben we dankzij donaties ook kunnen voorzien van schoolschriften, oefenboekjes en leesboeken. Op deze manier hopen we de kinderen te kunnen helpen in de start van hun nieuwe school jaar.

We willen namens Bits for Kids en de gezinnen in Sri Lanka alle donateurs hartelijk danken voor hun bijdragen!